Promisiunea noastra: Produse facute in buna randuiala manastireasca,
din ingrediente naturale, fara conservanti.

Despre producator

Produsele tradiționale Nucet aparțin producătorului de lactate Erbalact, un producător român a cărui valori sunt: respectul pentru tradiția preparatelor în spirit autentic românesc și aplecarea spre inovația care să asigure calitatea și siguranța unor produse făcute după rețete vechi românești, în cele mai moderne condiții europene.

Erbalact, prin gama de produse Nucet, oferă peste 20 de sortimente de lapte și produse lactate, cu un puternic diferențiator față de toate celelalte produse de pe piață: rețetele care stau la baza produselor sunt inspirate din felul în care lactatele se făceau odinioară, în mănăstirile românești: cu pricepere, în tihnă, din lapte mult și de calitate, produs în ferme proprii.

Inspirația noastră vine chiar de la mănăstirea din vecinătate, Mănăstirea Nucet, de unde am luat rețetele pentru câteva specialități ca: brânza de burduf, brânza cu mărar, laptele covăsit și laptele bătut. Portofoliul Nucet cuprinde lapte proaspăt pasteurizat, specialități de brânzeturi (burduf, cașcaval, brânză topită, brânză cu mărar, brânză dietetică, telemea), sana, iaurturi, lapte bătut sau covăsit, kefir, smântână și unt.


Procesul de productie

Lactatele Nucet sunt produse în fabrica Erbalact – o investiție greenfield înființată în 2013 – unde echipamentele atât pentru procesare cât și pentru ambalare respectă toate standardele de calitate europeană. Respectându-și promisiunea de business de origine românescă 100%, toate liniile de producție din această fabrică sunt și ele produse în România.

Însă ceea ce face ca produsele Nucet să fie cu adevărat autohtone, proaspete și de cea mai bună calitate este sursa laptelui folosit: toate produsele au la bază doar lapte produs în ferma proprie Nucet, fermă care funcționează în aceeași locație cu fabrica Erbalact, asigurând prospețimea de neegalat a produselor Nucet.
Gama Nucet se distribuie printr-o rețea proprie de distribuție, ceea ce permite companiei să livreze produsele în cele mai bune condiții, controlând toate aspectele legate de cerințele igienico – sanitare din timpul transportului.


Certificari

Erbalact deține certificările de calitate și siguranță a alimentului ISO 22000 obținute prin TUV Austria și a implementat sistemul HACCP pentru evaluarea calității. Aceste sisteme permit companiei să controleze și să evalueze periodic siguranța produselor fabricate.


Protectia mediului

Compania Erbalact investește în protecția mediului prin implementarea unei stații de epurare, colectarea și valorificarea deșeurilor rezultate din ambalare. Mai mult, reziduurile industriale împreună cu cele ale fermei sunt transformate în energie verde (biogaz), prin sistemul propriu de co-generare, obținându-se astfel energie electrică și termică, folosită mai departe în procesele de producție din fabrică.